תפריט קונדיטוריה חלבי

 
 


 

 
  עוגות   קוטר 26 / 22 ס"מ
גבינה אפויה
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
 89/102 ש"ח 
גבינה פירורים (קרה, בשילוב גרידת לימון)
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
102 / 89 ש"ח
מוס 3 שוקולדים (לבן, חלב, מריר) 155/ 110ש"ח
בום - קרם שוקולד חלב, דיסק שוקולד, מוס שוקולד לבן ופיסטוק - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 160 / 110 ש"ח  
שוקולד ואגוזים {קוטר 26} 98 ש"ח
מוס מסקרפונה בשילוב קרם שקדים אפוי ופטל {קוטר 22} 130  ש"ח     
מוס שוקולד {קוטר 20 } 90  ש"ח   
מרקיז שוקולד {קוטר 18} 60 ש"ח
גבינה וגזר     מרובעת / פס 50/80 ש"ח 
מוס מוקה  (מלבנית) - קרם שוקולד מריר, קרם שוקולד לבן ואספרסו - - - - - - - - - - - - - - - - -  63 ש"ח





 
שמרים ארוכה:
שוקולד / אגוזים / קינמון / גבינה /  פרג     - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
38 ש"ח
שמרים שושנים{בסופש} :  חלבה /  תפוחים
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
39 ש"ח
רולדת  פרג                                                                                                                           - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 36 ש"ח
גזר
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
35 ש"ח
אספרסו שזיף
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
37 ש"ח
שיש
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
37 ש"ח
שוקולטה
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
37 ש"ח
עוגת תפוז 37 ש"ח
עוגת תפוז ופרג 37 ש"ח
תפוחים בדבש
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
39 ש"ח
פירות יבשים עשירה
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
41 ש"ח

  פאי   קוטר 28 / 24 ס"מ
קרם שקדים אפוי בשיבוץ תפוחים / אגסים
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
102 / 89 ש"ח
קרם לימון אפוי ומרנג
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
102 / 89 ש"ח
תפוחים וקינמון
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
102 / 89 ש"ח
קרם וניל ותפוחים – אפוי
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
102 / 89 ש"ח
גבינה עם תפוחים וצימוקים – אפוי
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
97 / 86 ש"ח
קרם פאטיסייר ופירות טריים
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
102 / 89 ש"ח
תערובת אגוזים בקרמל
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
102 / 89 ש"ח
קרם שוקולד מריר (70%) אפוי
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
102 / 89 ש"ח
קרם שקדים אפוי בשיבוץ שזיף (בעונה)
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
102 / 89 ש"ח

עוגיות ארוזות    
מקרון שקדים ושוקולד / פיסטוק וריבת חלב / מקרון שוקולד וקרם שוקןלד
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
39 ש"ח
מעורבות: פקאן, שושנים, זברה 300 גר'
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
37 ש"ח
ביסקוטים (בשיבוץ שקדים ולוז)
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
23 ש"ח
ביסקוטים קטנים בשיבוץ פירות יבשים
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
23 ש"ח
ריבה (לינזר) 300 גר'
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
37 ש"ח
תערובת אגוזים / שוקולד צ'יפס / חמאה וסוכר גביש
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
37 ש"ח
תמרים, אגוזים וצימוקים בבצק שמנת
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
39 ש"ח
אגוזים וקינמון בבצק שמנת
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
39 ש"ח
פלמיטוס
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
23 ש"ח
לימונצ'לו
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
37 ש"ח
סבלה
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
37 ש"ח
בראוניס מריר
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
37 ש"ח
שיבולת: קוואקר, אגוזים וקמח מלא 250 גר'
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
28 ש"ח
נשיקות מרנג 100 גר'
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
22 ש"ח

  ללא סוכר    
עוגיות שקדים 300 גר'
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
38 ש"ח
עוגיות שוקולד ואגוזים 300 גר'
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
38 ש"ח
עוגת שיש
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
38 ש"ח
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -  

  קישים (קוטר 28 / 24 ס"מ)   93 / 83 ש"ח
מוצרלה מעושנת, עגבניות וטימין בגבינות
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
גבינת עיזים וכוסברה בגבינות
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
כרישה ותפו"א בגבינות
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
בטטה ושמיר בגבינות
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
עלי מנגולד טריים בגבינות
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
פטריות שמפיניון טריות בגבינות
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
בצל וטימין בגבינות
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
קישואים ושמיר בגבינות
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
פלפלים, זיתים, רוטב עגבניות וכוסברה בגבינות
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
חצילים קלויים בגבינות
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
ירקות קלויים ופסטו בגבינות
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
עשבי תיבול בגבינות (עפ"י הזמנה)
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
סלמון ועלי מנגולד בגבינות (עפ"י הזמנה)
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

  לזניות  - מגש   130 / 90 ש"ח
עלי פסטה מעשה ידינו
 
רוטב עגבניות, רוטב בשמל, גבינה צהובה
 
עלי מנגולד / בטטה / חציל / פטריות
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

פלטת פסטה (כמבחר הפסטות)   126 - 112 ש"ח

אנטיפסטי 1 ק"ג (עפ"י הזמנה)   95 ש"ח
בטטה, חציל, קישוא ופלפל אדום קלויים בשמן זית
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

פלטת גבינות 1 ק"ג
(עפ"י הזמנה)
  145 ש"ח
צפתית צאן, קממבר, בולגרית, מוצרלה מעושנת, עיזים סנט מור
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

פלטת ירקות 1 ק"ג
(עפ"י הזמנה)
  65 ש"ח
עגבניה, מלפפון, עגבניות שרי, גזר, פלפל אדום, פטריות וזיתים
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

  פלטת סלט (כמבחר סלטים)   115 ש"ח

  לחמים * כשר פרווה    
לחם פייזן דגנים
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
17 ש"ח
לחם פייזן (כפרי)
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
16 ש"ח
לחם בריאות  * (לחמניה - 3.5 ש"ח)
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
17 ש"ח
לחם דגנים
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
16 ש"ח
לחם אגוזים * (פלוט - 7 ש"ח )
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
17 ש"ח
לחם קמח מלא 100% (לחמניה - 3.5 ש"ח )
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
17 ש"ח
לחם פוקצ'ה {לחמניה 3.5 ש"ח} 10 ש"ח
לחם אוכמניות עם דגנים ואגוזים* 17 ש"ח
לחם יער – תאנים ואגוזי מלך
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
17 ש"ח

בייגלה דגנים עם אגוזים ואוכמניות *- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

7 ש"ח 
פלוט פרג ושומשום/מלא וגרעינים
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
7 ש"ח
באגט לבן   (לחמניה 3.5 ש"ח , ביס 2 ש"ח )
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
8 ש"ח
באגט דגנים
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
10 ש"ח
באגט פייזן (כפרי)
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
9 ש"ח
באגט אניס עם דגנים , אגוזים ואוכמניות *
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
11 ש"ח
חלה מתוקה (ימי חמישי, שישי) כשר פרווה
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
17 / 9 ש"ח
לחמניית הבית (עם / בלי דגנים)
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
3 ש"ח
*לחמים עם קליפה קשה
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
 

  מלוחים אישיים    
פוקצ'ה (בתוספת קישוא / חציל / פטריות / בולגרית)
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
16 ש"ח
שבלול פוקצ'ה
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
10 ש"ח
קיש אישי (כמבחר הקישים)
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
25 ש"ח
מאפה במילוי גבינת עיזים
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
14 / 7 ש"ח
מאפה במילוי חציל, עגבניה, גבינה בולגרית
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
14 / 7 ש"ח
מאפה במילוי עלי מנגולד וגבינה
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
14 / 7 ש"ח
בורקס במילוי מנגולד / ג. עיזים / פטריות / ביצה ופרמזן
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
7 ש"ח

מיני בורקס (עפ"י הזמנה)
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

4.5 ש"ח 

שבלול מבצק עלים במילוי גבינת עיזים וכוסברה
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

4 ש"ח

שבלול מבצק פריך במילוי עלי מנגולד וגבינה                                              

 4 ש"ח   
שבלול מבצק פריך במילוי עגבניה ופלפל אדום קלויים עם גבינה 
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
4ש"ח
מקלות מלוחים מתובלים בקצח / בפרמזן 200 גר'            
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
22 ש"ח
בורקיטס גבינה / פטריות / עלי מנגולד 400 גר'
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
34 ש"ח

  סוגי הכריכים    
אבוקדו, עגבניה, עלי פטרוזיליה, מיונז (בעונה)
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
 
סלט טונה, עגבניה, מלפפון, חסה, מיונז
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
 
ניסואז: ביצה קשה, תפו"א אפוי, טונה, רוטב חרדל
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
 
אנטי פסטי: חצילים ופלפלים קלויים, גבינה בולגרית, מלפפון
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
 
סלט עגבניות סלסה, חציל קלוי, גבינה בולגרית
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
 
ביצה קשה, עגבניה, מלפפון, חסה, מיונז
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
 
גבינת קממבר, עגבניה, מלפפון, חסה, חמאה
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
 
גבינת צאת צפתית מתובלת, עגבניה, מלפפון, חסה, פסטו
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
 
גבינה בולגרית, פלפל קלוי, מלפפון, חסה, פסטו
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
 
גבינה צהובה, עגבניה, מלפפון, חסה, חמאה
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
 
ביצה קשה, חציל קלוי, חסה, מיונז
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
 
חביתה, עגבניה, מלפפון, חסה, מיונז
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
 
סלט ביצים עם זיתי קלמטה, מלפפון, מיונז
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
 

ביצת עין בלחמנייה קלויה עם רוטב עגבניות ופרמזן
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

 
סלמון, גבינה לבנה, בצל ירוק, מלפפון
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
 
כריך סלמון – בתוספת 5 ש"ח
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
 
*תוספת לכריך 4  ש"ח
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
 

  סוגי הלחמים (לכריכים)    
לחמניית באגט (קליפה קשה)
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
25 ש"ח
לחמניית ג'בטה (קליפה רכה)
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
25 ש"ח
לחמניית סובין (כהה)
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
25 ש"ח
לחמניית בריאות (כהה, קליפה קשה)
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
25 ש"ח
לחמניית פוקצ'ה 25 ש"ח
בגט דגנים (קליפה קשה)
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
25 ש"ח
בגט פייזן(כפרי)
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
25 ש"ח
פלוט (קליפה קשה)
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
25 ש"ח
קמפיין (פרוסות לחם כהה) גדול
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
19 ש"ח
קמפיין קטן
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
14 ש"ח
קסטן (משולש)
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
9 ש"ח
לחמניית הבית   (עם/בלי  דגנים) 14 ש"ח
לחמניית המבורגר- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 20 ש"ח

  מתוקים אישיים    
קרואסון חמאה
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
8 ש"ח
קרואסון שוקולד
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
11 ש"ח
קרואסון גבינה
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
12 ש"ח
מאפה קינמון
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
11 ש"ח
מאפה דניש
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
11 ש"ח
מאפה גבינה וקונפיטורה (מעשה ידינו)
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
15 ש"ח
קרואסון צימוקים ברום ושבבי סוכר
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
12 ש"ח
שבלול פיסטוק ושוקולד
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
12 ש"ח
מאפה עם חלבה ושוקולד
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
12 ש"ח
מאפה תפוח על קרם וניל
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
13 ש"ח
מאפה שוקולד
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
12 ש"ח
קרואסון חמאה במילוי קרם שקדים ורום
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
13 ש"ח
מאפה אמור – מבצק בריוש בציפוי קרם שקדים
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
8 ש"ח
סהרון פרג / אגוזים 10 ש"ח
בראוניס
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
 11 ש"ח
טארטלט (כמבחר הפאי)
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
16 ש"ח
מיני קרואסון – חמאה / שוקולד / דניש / קינמון
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
5 ש"ח
מיני קרואסון – קרם שקדים / צימוקים ברום / מאפה מיני שוקולד
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
5.5 / 6  ש"ח
מיני גזר
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
8 ש"ח
מוס אישי (מוקה / 3 שוקולדים / בום)
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
19 ש"ח
עוגת גבינה אישי (פירורים )
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
18 ש"ח
מיל פיי (נפוליאון)
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
18 ש"ח
אקלר וניל
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
13 ש"ח
פחזנייה
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
6 ש"ח
פרוסת עוגת גבינה אפויה
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
18 ש"ח
פרוסת שוקולד ואגוזים (בר יהודה)
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
18 ש"ח
קינוח פרזליין ( תות / פטל וקרם וניל)
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
10 ש"ח
קינוח  מוס שוקולד עם שבבי קקאו
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
10ש"ח
קינוח  מוס פרלין 10 ש"ח

  שתייה קלה    
גרניטה קפה
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
14 ש"ח
לימונדה (מעשה ידינו)
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
12 ש"ח
מיץ תפוזים (סחוט במקום)
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
13 ש"ח
מיץ גזר (סחוט במקום)
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
13 ש"ח
תפוחים (סחוט במקום)
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
13 ש"ח
נסטי לימון / אפרסק
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
10 ש"ח
קולה / זירו / ד. קולה / ספרייט / ד. ספרייט / פאנטה
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
9 ש"ח
בירה שחורה / ד. בירה שחורה
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
9 ש"ח
מים בטעמים
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
10 ש"ח
מים מינרלים / סודה
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
8 ש"ח
קפה קר (בסיס אספרסו)
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
14 ש"ח
   
בירה קרלסברג / טובורג 15 ש"ח

קפה איכות טריות

  שתייה חמה    
קפה הפוך
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
12 ש"ח
קפה הפוך במאג
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
14 ש"ח
אספרסו קצר
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
9 ש"ח
אספרסו כפול
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
11 ש"ח
נס קפה
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
12 ש"ח
תה (מבחר טעמים)
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
9 ש"ח
נס על חלב
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
14 ש"ח
שוקו חם / קר
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
14 ש"ח
סיידר חם ומקל קינמון
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
15 ש"ח
מקיאטו
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
9 ש"ח
אמריקנו
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
9 ש"ח
   
יוגורט ופירות + גרנולה (מעשה ידינו)

20 ש"ח


  ארוחת בוקר   33 ש"ח
פלוט מקמח מלא (קליפה קשה) / פלוט פרג ושומשום / מנת לחם, חמאה וקונפיטורה
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
ירקות בחיתוך גס או סלט קצוץ 
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
זיתים, גבינת קוטג'
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
2 ביצים:
מקושקשת / קשה / חביתה / עין / עשבי תיבול / פטריות / בצל
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

ארוחת בוקר לחמניות איכות

  סלט אנטיפסטי   36 ש"ח
בטטה, קישוא, עגבניה, חציל ופלפל קלויים בתנור, חסה, פטרוזיליה, בזיליקום, שמן זית
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

  סלט ניסואז   37 ש"ח
תערובת חסה, עגבניות, מלפפון, פלפל אדום, ביצה קשה, טונה, זיתים, תפו"א, רוטב ויניגרט חרדל
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

  סלט יווני   37 ש"ח
תערובת חסה, עגבניות, מלפפון, פלפל אדום, גבינה בולגרית, זיתי קלמנטה, בצל אדום, גרעינים ושומשום , רוטב ויניגרט (לשים לב לחרצנים...)
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

  סלט בריאות   36 ש"ח
תערובת חסה, עגבניות שרי, פטריות טריות, אגוזים, גרעינים ושומשום, רוטב ויניגרט
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

  סלט חציל קלוי   36 ש"ח
תערובת חסה, חצילים קלויים, עגבניות, גבינה בולגרית, בזיליקום, פטרוזיליה, שמן זית
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

  סלט ג'וליאן   36 ש"ח
תירס, מלפפון, פלפל אדום, בצל ירוק, גזר, תפו"א, פטרוזיליה, שמיר, רוטב ויניגרט חרדל
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -


  סלט ביסטרו -קצוץ   34 ש"ח
תערובת חסה ועלי בייבי,עגבניה,מלפפון,בצל אדום,פטרוזיליה,רוטב טחינה
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

 

  סלט קצוץ   32 ש"ח
עגבניה, מלפפון, פלפל אדום, בצל, פטרוזיליה
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

  תוספת לארוחת בוקר / סלט    
גבינה בולגרית, טונה, פטריות, אגוזים, זיתים
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
5 ש"ח
קוטג', ביצה קשה
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
3 ש"ח 

אבוקדו (בעונה), סלט טונה
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

טחינה

 5 ש"ח

4 ש"ח


  פסטות  
 

פנה / ספגטי / פטוצ'יני (מעשה ידינו)       38 ש"ח

טורטליני במילוי עלי מנגולד          39 ש"ח

מבחר רטבים
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

אלי אוליו – שום, שמן זית, פטרוזיליה, צ'ילי
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
מוצרלה מעושנת – גבינת מוצרלה, כרישה, פטרוזיליה, שמן זית
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
פטריות בשמנת ובזיליקום
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
בטטה קלויה בשמנת ושמיר
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
אוברג'ין – חצילים קלויים, עגבניות קלויות, בצל ירוק, גבינה בולגרית, אורגנו
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
אנטי פסטי – עגבנייה, חציל, קישוא, פלפל אדום ובטטה – קלויים בתנור, בזיליקום, פטרוזיליה, אורגנו
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
מנגולד – עלי מנגולד, תפוח אדמה בשמן זית / שמנת מתוקה
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
נפוליטנה – רוטב עגבנות ואורגנו
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
רוזה – רוטב עגבניות ואורגנו בשמנת
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
כורכום – עגבניות שרי, בצל ירוק, פטרוזיליה וכורכום בשמנת
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
סלמון – נתחי סלמון ושמיר בשמנת  (בתוספת 5 ש"ח)
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
     

  

  ניוקי - מעשה ידינו   39 ש"ח
ניוקי מבטטה ברוטב רוזה (עגבניות בשמנת)
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

  ריזוטו   42 / 38 ש"ח
פטריות בשמנת / בטטה בשמנת / סלמון בשמנת / אנטיפסטי בשמן זית
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

  מנת לזניה   33 ש"ח
בטטה / עלי מנגולד / פטריות / חצילים ברוטב עגבניות, בשמל, גבינה צהובה
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

  תוספת קצוץ   15 ש"ח
עגבניה, מלפפון
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

  תוספת סלט   15 ש"ח
תערובת חסה, עגבניות שרי, בצל אדום, קצח, רוטב הבית
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

  מנה קטנה    

חביתה – 2 ביצים
 

טחינה - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

8 ש"ח

7 ש"ח

ביצה קשה
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
3  ש"ח 
אגוזים, זיתים,גבינה בולגרית - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 8 ש"ח
פטריות טריות ,קוטג' 8 ש"ח
טונה  9 ש"ח
סלט אבוקדו (בעונה)
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
 9 ש"ח
סלט טונה
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
 12 ש"ח
סלמון
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
 14 ש"ח
סלט סלמון ובצל אדום
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
 14 ש"ח
מנת לחם
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
4 ש"ח
מנת חמאה, מנת קונפיטורה (מעשה ידינו)
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
2 ש"ח
רוטב T.A / מנת פרמזן
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
2 ש"ח

מרק (בחודשי החורף)   17 ש"ח

 
 
 
 

 

גרסה להדפסה גרסה להדפסה       שליחה לחבר שליחה לחבר